selamat datang

My Life , Love & HERBALIFE - TERKINI

Khamis, 29 September 2011

+ENTAH KENAPA?+

Assalamualaikum
lama benar saya menyepi
blog pom semakin suram

entah kenapa
saya sendiri tak tahu
semangat untuk memblog
semakin pudar ditelan perut membesar..hehhehe

sekarang saya hanya menjadi pembaca senyap
ada juga saya singgah kat blog-blog uolls
tapi sekadar membaca
saya sendiri pun sedih tau
saat kita semua akrab dalam alam siber
saya mula jadi begini

entry ini terbit kerana saya membaca entry di blog izan
terpanggil untuk melakar sesuatu dalam blog ini
supaya blog ini tidak terus menyepi sunyi

mungkin ini pembawaan perut kot..heheh
mana tahu lepas bersalin saya kembali menggegar!!!hahahaa
saya pun sebenarnya rindu mengaktifkan diri macam dolo-dolo
alangkah manisnya...

ok la uolls..
semoga semangat memblog saya
hadir sedikit demi sedikit
seperti semangat untuk makan-makan..hehe

p/s: saya rindu uolls semua ^__^

58 Rajin Komen:

diana berkata...

baru pagi tadi saya buat entry pasal blogger2 yang dah jemu dengan blog saya..hehhehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

alhamdulillah..hilang kerinduan pd blog sis ni.jg diri ye.tq kenalkan pd zumba

Lina berkata...

xper kak zia...sy faham keadaan kak zia mana tau lps bersalin semua kak zia kembali aktif lebih daripada dahulu kan

~ yus ~ berkata...

rasanya faham kenapa mood berblog akak merudum time2 peknen ni...

sebab yus dulu pun mcm tu, tapi dah dekat nak berdsalin tu, ceria pulak mood blognya..hehe

Take your time ya kakzia....apa pun kami pasti menunggu, lebih2 lagi nak tengok muka baby baru nanti...hihi

Ujie berkata...

takpe kak..cuma mood merundum je kan. nama pun mood..kdg o.k kdg k.o!

ajumohit berkata...

Pembawakan budak mmg gitu kak, akak sihat? Baby dah bergerak aktif ke? Nak tgk gmbr ibu mengandung hihih

ieda berkata...

aah lah kak .. kami2 paham ..
nie salah satu sintemmm ibu ngandung .. ekekek normal kak
x per2 .. take ur time ..
kalau singgah umah ieda say hello kat shout tauu kalau tidakkk siaplahhh akak ekekke :)

take care .. love uu .. misss uuu :))

Hanis Azla berkata...

rindu kat akak.. semoga semangat tu cepat2 hadir.. so dptlah kami semua membaca celoteh akak.. take care kak.. semoga akak & baby sihat2 selalu hendaknya..

Acik Erna berkata...

rindu nak baca celoteh sarahnajwan..dulu 3,4 n3 sehari..semoga cepat datang mood untuk menulis semula..

Kalamhati berkata...

huhu ambo rindu jugok ko demo..
takpo lah..yg penting demo jaga diri..
kawan2 blogger mesti tak lupa punya ko demo..=)

exora berkata...

huhuhu...sifuku..........makin jauhhh

MamaYatie berkata...

rindunya kat akak..huhu..
takper la kak, faham...bila perut besar ni badan pun cpt letih, nak plak hjg2 thn ni,student nak exam, xtvt hjg sesi persekolahan pun banyak jugak..yg penting akak rehat la byk2..

~izan~ berkata...

akhirnyer ada jugak akak lepas lama dok tgk jambu batu kampung akak tu hehe...

bila mabuk2+tak semangat+cuti lama blog=memang susah nak start smula hehe

takpe kak,yg penting akak sihat n baby pun sama...

♥cmª shIemª♥ berkata...

rindu akak jugak...
jg dri bebaik ye..

Yasminhamid berkata...

faham dengan situasi rozi sekarang... tapi tak sbar tunggu rozi tegar memblog kembali.. hihihi...

ShErA berkata...

shera pun dah jarang2 update blog sekarang ni...

azieazah berkata...

Sebagai manusia biasa, selera dan minat kita memang akan berubah-ubah. Itu biasa. Jangan risau.

Jaga kesihatan, dan emosi. InsyaAllah semuanya baik baik sahaja.

Nanti kalu semangat sudah mari, buat entri lagi ya.

Izan Ishak berkata...

betullah...kita ni serupaaaa... makin malas nak berblog. ke laut sokmo moodnya.

harap2lah semuanya kembali normal lepas akak bersalin nnti ye...

rinduuu akak!!

Papa Mifz berkata...

xpe berblog bila perlu jer..kandungan tuh lobih ponting...:)

* kedai papa mifz kat c4 bukit rimau@kota kemuning,shah alam kak...bukan subang yer..dtg la..:)

Ati Masrif berkata...

lama tu nak tunggu sampai
lepas bersalin :)

harap baby tu bagi semangat kat
ibu dia ...ekekeh

Amy Syaquena berkata...

Terasa juga ketiadaan akak di dunia belog nie..harap nt akak akan kembali aktif seperti sebelum nie ye..

munna berkata...

rindu pada akak...takpelah kak mungkin pembawaan budak tu...klu ada masa akak update ye

eelobor berkata...

sama la kak... saya pun dah kurang mengupdate blog sebab sudah jatuh cinta pada hobi baru.... tetapi yang lama tidak di buang tau.....

padin berkata...

pembawakan budak? emm, hehe moga2 semua selamat dan sihat hendaknya

Alin Marlini berkata...

take care cikgu :)

MamaEma berkata...

dah berapa bulan cikgu

Sarah Syazwani berkata...

semoga sihat2 jek..xpe mungkin ni sbb akk preggy mood pun berubah mana tau pasni mood berblog dtg balik

adibah berkata...

take care!

kakchik@ella berkata...

pembawakan baby kot? Tak pe. No pressure in blogging, kan. Sok2 da oke jgn lupa menulis balik dech.

MulutPayau berkata...

harap2 lepas bersalin nanti mood tu datang smula...

Citarasa Rinduan berkata...

sudah sebulan kak tak update blog.. mmg rindu..
jaga kandungan baik2 ya..
lepas dah sembuh dan anak semakin membesar..
update tiap hari, tak boleh sebulan 4 kali pun okey..
agar ayu dapat berkongsi cerita dan kisah kak sklrg..

bersama kak Es berkata...

sama la kita rozi..mood sudah hilang ke laut...

sekarang baru teringin nak update tapi jenuh memaksa diri.

Rindu betul kan kat kwn2 semua

Solihin Zubir berkata...

cepat la akak.. bila nk wat comeback ni.. haha..

DaHLia berkata...

lama gak tak dtg sini..
malas nak berblog..
skrg ni dah tak jadi cikguuuu ...hihihi.... sementara jahhhh...

akak dah bape bulan??
menanda lagi x tahun ni??

Azlan Hasan berkata...

hi kak..da lama tak singgah blog akak sebab kesuntukan masa..mungkin akak tengah demotivated untuk menulis kot..dont worry it will come back..hehehe...

Regards,
-Strider-

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

sy pon kengkadang mood nk nulis blog ke laut jugek..takpe-takpe..nnt mood nak nulis tu dtg balik..

Cik Ecah berkata...

hahahah diri sendiri pun kdg2 mcm tuh kak...
lebih suker membaca org laen punye ;p

ayu jamal berkata...

kenapa begitu?
hu hu

ala biasa la kan..kekadang semangat tu membara bara

kekadang semangat tu melambung lambung

kekadang semangat tu..beku mcm air batu...normal... puan sarah sihat ker?

apik pehe berkata...

kak..sikit2 pun takper..asalkan akak sentiasa bgtau keadaan akak..nak jugak tengok baby comel nanti..hehehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

be strong akak =))

kalau ada masa, upadte la..
iqa pon byk jd silent reader je...

SYaMiLa berkata...

kak sarah dh tukat theme yea...pink gitu...

tak pe la kak...blog tk hilang kemana pun... ;-)

Solihin Zubir berkata...

amboi kak.. tgh berbadan dua rupanya.. hehhe.. tahniah2.. =)

Puteri Qis Balqis berkata...

salam
same la sis,sy pun lama tak berblog..jln2 senyap2 je...rindu tau

Daddylicious berkata...

buat slow2...

MamaEma berkata...

akak mana menghilang ni...

che sakinah berkata...

Hi kak.. saya baru pertama kali datang kesini. usah bersedih.. akak punya penulisan yang sangat baik. :)

P/S: semoga kandungan sentiasa diberkati Allah. amin :)

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

semangat utk berblog hilang datang.samalah dgn lea.selamat berkenalan ye

Ieja berkata...

ala kite baru nak sapa menyapa..akak dh x nak blog..heee

btw, salam perkanalan :)

Aishah Zin berkata...

ecah pu jrg2 dah updte blog.xpelah sis.take ur time.yg pnting skrg jaga diri n bby je.blog ni nanti2 pun xpe.heeee

FazMelati berkata...

saya dah lama tak berblog, 3 bulan kot, huhuuu sedey jugak rasa,..

Mengaji Al-Quran dengan ustaz yang best & coool
I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

the sun daily berkata...

nty da slim,post la entri2...blogging ade pasang surutnye

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

akak...update sikit2 je dah la..jgn la senyap terus!

Izan Ishak berkata...

rindu ngan akak jugak! jangan tinggal terus dunia blog ni tau!

teratai berkata...

take care, semoga ibu n baby selamat n sihat sejahtera:)

Gombug berkata...

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

CIK TOM berkata...

akak dah bersalin belum?bila due date?lama xjenguk akk..sorry busy..ciktom doakan yg terbaik bt akak..

Farah Shamsudin berkata...

akak, lamenya tak nampak.. saya pun dah lama tak menulis.. skang nilah baru ada mood balik.., 4 bulan dah sy senyap.. rindunya kat akak..

Dalila Hamid berkata...

Salam kenal... selamat tahun baru!